TOKAT / NİKSAR - Niksar Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında 23 Şubat 2024 Cuma günü,  12. Sınıf öğrencilerimize yönelik “ TOKAT GOP Üniversitesi’ne bir gezi düzenlendi.

Şbt

Ülkemizde 06 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki büyük deprem meydana gelmiştir. Depremin yıkıcı etkisi ve şiddeti; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Osmaniye illerinde gözlenmiştir. Bakanlığımızca, 06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve deprem gerçeğine dikkat çekmek, deprem farkındalığı ve eğitim ilişkisinin önemine vurgu yapmak amacıyla ilimiz genelinde 06.02.2024 Salı günü saat 11.45'te deprem tatbikatı ve ardından tahliye tatbikatı yapıldı. Okulumuzda da tatbikattan sonra depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönemi başarıyla tamamladık. Öğrencilerimizin heyecanla beklediği tatil zili çaldı. Niksar Anadolu Lisesi ailesi olarak, tüm öğretmen ve öğrencilerimize mutlu ve sağlıklı bir tatil dileriz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ortaöğretim kademesi eylem planında yer alan Dîvânu Lugâti't-Türk ile ilgili "Deneme Yazma" yarışmasında birinci olan öğrencimiz Ceren AYTEKİN Milli Eğitim Müdürümüz sayın Hasan ŞERİFLER tarafından ödüllendirildi.Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Okulumuzda düzenlenen satranç turnuvasını 9/B sınıfı öğrencisi Ömer Efe ÖZSOY kazandı.

"Safahat" Konulu Çevrim İçi Bilgi Yarışması

Anlamını Bul Etkinliği

SAFAHAT OKUMALARI - Cümle ve Afiş Oluşturma Yarışması

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Ali KARAGÖZ, Daire Başkanları Murat GÜLŞEN, Muzaffer AYDIN ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin KIR ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan ŞERİFLER 22 Aralık 2023 Cuma günü okulumuzu ziyaret ettiler. Sayın Genel Müdürümüz Ali KARAGÖZ ziyaretlerinde okul öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi.  Daha sonra öğretmenlerimiz ile öğretmenler odasında görüş alışverişinde bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Ali KARAGÖZ  okulumuzdan ayrıldı.

Ock

Okulumuzda Bilen Oturur Etkinliği öğrencilerimizin aktif katılımıyla gerçekleştirildi.

Ara

19 Aralık 2023 Salı günü saat 11:30 da yapılan tatbikat il genelinde tüm okullarda eş zamanlı olarak yapılmıştır.Çök-Kapan Tutun ve deprem tahliye tatbikatı okulumuzda da başarı ile gerçekleştirilmiştir. Tatbikat Sayın Valimiz Numan HATİPOĞLU'nun talimatları ile 18-22 Aralık haftasında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yapılmıştır.

Ara

Tokat İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KIR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan ŞERİFLER ile birlikte okulumuzu ziyaret etti. Ardından İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KIR öğretmenlerle bir araya gelerek onların görüş ve isteklerini dinledi. Okul Müdürümüz Sayın Dursun ÖZYURT, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KIR’a okulun başarı durumu hakkında bilgi verdi. İl Milli Eğitim Müdürümüz, yönetici ve öğretmenlerimize yaptıkları çalışmalar için  teşekkür ederek okulumuzdan ayrıldı.

Kas

29.11.2023 Çarşamba Günü 9. Sınıf Öğrenci Velilerimizle Bilgilendirme Toplantısında Bir Araya Geldik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği