TOKAT / NİKSAR - Niksar Anadolu Lisesi

Niksar Anadolu Lisesi

BAHÇELİEVLER MAH. DR. DEVLET BAHÇELİ BUL. 1 NO: 163 NİKSAR / TOKAT
Vizyon
Verdiğimiz eğitim öğretim hizmetleriyle ilimizde en iyi olmaya devam ederek ülkemizde örnek okul olma
Misyon
Biz Niksar Anadolu Lisesi olarak; Yaratıcı ve özgürce düşünen, öğrenmeyi öğrenen; öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, rekabetçi, ekip çalışmasına inanan, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimizi üniversiteye ve geleceğe hazırlamak; çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.
Başarılar
Okulumuz kuruluşundan itibaren 2022 yılında 13. mezunlarını vermiştir. Bu süreçte toplam 919 öğrenciyi mezun edip 884 öğrenciyi bir üst eğitim kurumuna yerleştirerek %96 oranında bir başarı yaklamıştır. Öğrencilerimizin kazandığı bölümleri kabaca sıralarsak; 54 Tıp Fakültesi , 56 Hukuk Fakültesi , 21 Diş Hekimliği Fakültesi , 7 Eczacılık Fakültesi ,230 Eğitim Fakültesi, 142 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ,214 Mühendislik ve Hemşirelik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik, Psikoloji, Sosyal Hizmetler gibi sağlık alanınıdaki bölümlere 83 öğrenci yerleştirme başarısı göstermiştir.Sonuçlarımızı ayrıntılı olarak Başarılarımız menüsünden inceleyebilirsiniz. Okulumuz akademik eğitimin yanında sosyal ve sportif faaliyetlerde de ilçemizde öncü konumdadır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2049
Öğretim Şekli :GÜNDÜZ NORMAL EĞİTİM
Ders Başlama Saati: 8:10 Ders Bitiş Saati: 15:50
DOĞALGAZ-KOMBİ
İNGİLİZCE - SEÇMELİ 2. YABANCI DİL ALMANCA
Okulumuza sehiriçi dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okul-Aile birliğimizin servis hizmeti bulunmamaktadır.
Bahçelievler Mah. Dr.Devlet Bahçeli Bulvarı No 163 Niksar/TOKAT
İLÇE MERKEZİNDE
2023 Yılı için yerleştirme oranımız %57 dır.
Kız Voleybol Santranç
TÜBİTAK ÖĞRENCİ BAŞVURULARI